Bijna iedereen voelde het aankomen…

View this post on Instagram

#BYAMI says; a personal message. Bijna iedereen voelde het aankomen. Toch is het schrikken als je hoort dat je weer dicht moet. Maar ook zeer begrijpelijk, gezien de ontwikkelingen. Als mens en als ondernemer heb ik veel geleerd van de eerste lockdown. Ik heb me staande kunnen houden, ondanks dat BY AMI nog maar anderhalf jaar open was. Mijn eerste zaak, mijn droom. En wat zag ik veel leed om mij heen. Mijn inzicht was dan ook: ‘Bereid je alvast voor op een eventuele tweede sluiting’. En ondertussen deze zomer …. Wat hebben wij na de eerste sluiting een droom heropening meegemaakt. Het was een prachtig terrasseizoen. Het voordeel van een grote zaak, is dat binnen ook goed werkt. Wij hebben met de vereiste maatregelen, alsnog veel gasten kunnen plaatsen. Een veilig gevoel voor iedereen. Wij maakten kennis met vele nieuwe bezoekers. Na bijna 3 maanden dicht te zijn was dit fantastisch om mee te maken. Online genoten we van alle zichtbaarheid, de vele tags, stories die gedeeld werden, bloggers, influencers en content makers. Zo mooi die saamhorigheid. Dit allemaal had niet gekund zonder mijn team. Vanaf 1 juni was de inzet 200%. De betrokkenheid, passie en je terug willen knokken. Hier ben ik enorm dankbaar voor. BY AMI bestaat bijna 2 jaar en ondanks de moeilijke situatie van nu, had ik niet durven dromen van deze prachtige groei en naamsbekendheid. Ik voel moed en nog meer wilskracht voor de toekomst. Het is bewezen dat onze kracht een totaalconcept is. Een samenspel van het interieur, de serivce, het eten, drinken en de BY AMI vibe. Een concept dat zich blijft ontwikkelen en een unieke identiteit uitstraalt. Voor een grote zaak en een groot team, is het uitdagend om op een rendabele manier acties te ondernemen. Zeker als het niet duidelijk is hoe lang de maatregelen duren. Wij werken aan een aantal ideeën voor eventueel afhalen/bezorgen en aan een tijdelijk pop up concept. Dat gaat gepaard met gezond verstand, wijsheid en de juiste keuzes maken. Voor nu wil ik iedereen bedanken voor de gevoelde liefde en support. Een ding is zeker!! Wij zien jullie snel weer bij BY AMI. Steun de horeca en onze mede collega’s. Wees lief voor elkaar en STAY SAFE❤

A post shared by BY AMI Urban Bistro (@by_ami_urban_bistro_) on