shared dinner for two

BY AMI afhalen, takeaway of take-out

Goed nieuws!

De afgelopen weken hebben wij op de achtergrond hard gewerkt aan een BY AMI take-out concept. We wilden alleen even afwachten hoe de regering zou omgaan met de verscherpte Coronamaatregelen. Aangezien deze langer voortduren, hebben wij besloten om niet langer te wachten. Ons concept voor BY AMI afhalen wordt:

Shared Boxes At Home: Don’t Kill A Good Vibe! 

Geheel in de Instagrammable stijl die je van BY AMI gewend bent. 

VANAF 12 NOVEMBER KUN JE IEDERE DONDERDAG T/M ZONDAG BY AMI TAKEAWAY BESTELLEN EN AFHALEN

BY AMI Shared Boxes

Wij hebben drie shared boxes samengesteld zodat je thuis nèt zo kunt genieten van ons eten en een gezellige dag/avond samen beleeft. Onze shared boxes bestaan uit: 

  • Een High Box voor tea, gin, special beer of wine met 3 verschillende drankjes en bijpassende hapjes
  • Een Shared Dinner Box met diverse gerechten van onze nieuwe menukaart
  • Een Menu Box met een vegan of een non-vegan driegangenmenu. 

Cheesecake Factory

Bestel onze signature taarten voor thuis! Wij hebben ze iets kleiner gemaakt zodat je samen met wat vrienden kunt genieten, ook tijdens de Corona crisis.

BY AMI rolo cheesecake
BY AMI rolo cheesecake

Beetje bij beetje zullen wij dit concept verder uitwerken en aanvullen om bijvoorbeeld ook koffie, gebak, lunchboxen en een Daghap af te kunnen komen halen in ons restaurant. 

Bestellen en afhalen

Wij gaan het jullie heel makkelijk maken…

Wij hebben onze Shared Boxen voor afhalen in een webshop gezet. Bestellen en betalen doe je online. Wij bellen jou daarna om het afhaalmoment samen met jou te kiezen. Is afhalen geen optie voor jou? Geen probleem! Wij bezorgen het met liefde tot aan je deur als je binnen een straal van 5 km van ons vandaan woont.