BY AMI Urban Art Luxury Cocktail Wedding

Marielle is Wedding Planner. Een echte Wedding Planner, aangesloten bij het Nederlands bureau voor wedding planners. The real deal dus.

Toen zij ruim een jaar geleden BY AMI binnenliep kreeg ze meteen inspiratie maar hoe ze het kon uiten was nog niet helder. Na een paar keer borrelen en eten met geestverwante vrienden werd het afgelopen zomer ineens duidelijk: een over-the-top grafische, luxe, kleurrijke wedding shoot. Met alles erop en eraan!

Trouwfeest in BY AMI
Trouwfeest in BY AMI

Later kwam Marielle nog een keer binnenlopen, toen het wat rustiger was, en vertelde ze mij van haar plannen, haar idee en schilderde zij mij een zó super gaaf verhaal voor dat ik meteen verkocht was!

Dus ik was ook enthousiast en werkte graag mee aan de realisatie van haar droom: een Urban Art Luxury Cocktail Wedding!

Ahmed Baglari

25 november jl. was die dag. BY AMI was dicht en om 9:00u vroeg stonden zo’n 15 verschillende partijen voor de deur om de zaak geheel om te toveren tot een droomwereld! Een trouwceremonie, een trouwreceptie en een knallend trouwfeest werd gerealiseerd voor mijn ogen en heel even was ook ik deel van die geweldige feestelijke dag met jurken, bloemen, smokings, cocktails, gasten en chic… Alles in stijl van BY AMI met bij het interieur passende kleuren en accenten! Fantastisch!

trouwboeket
Trouwboeket

Ik vond het super gaaf, Marielle, om te kunnen helpen jouw droom te realiseren en het restaurant om te toveren tot een knetterend gave trouwlocatie met een spetterend trouwfeest!

Video impressie van de styled wedding shoot at BY AMI

Hieronder een impressie van die dag in samenwerking met MCV Weddings: