BY AMI is een moderne urban bistro met Internationale allure gevestigd op de Wilhelminapier, tegenover het Luxor theater en een parkeergarage. Een perfecte locatie voorafgaand uw bezoek aan het theater! Geniet van de unieke moderne inrichting en maak kennis met onze internationale keuken met veel duurzame producten.

Ahmed Baglari had de wens al jaren in zijn hoofd maar mettertijd verbeterde het idee zich:

Kwaliteitsproducten die mooie #instagrammable gerechten opleveren

Net even anders dan anders. Ieder bord moet een foto op sociale media waard zijn. Duurzaamheid samen met maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO) zodat het restaurant bijdraagt aan een beter milieu zonder af te doen aan de kosten of de kwaliteit.

SEE YOU AT BY AMI

BY AMI staat voor duurzaamheid. Wij werken niet met gas, maar een Big Green Egg BBQ. Geen plastic rietjes maar papier. Fairtrade koffie en chocolade, 2 bio wijnen die ook nog eens vegan zijn, kortom: eerlijke en verantwoorde top producten. Bij je bezoek aan ons draag je automatisch een stukje mee aan duurzaamheid en milieu! 

Onze menukaart is een internationale “Fusion” kaart met verrassende smaakcombinaties waar diverse streken en landen samenkomen. 

De chicken with injection of avocado is een #insta hit op Instagram. Zoals ook alle gerechten #instagrammable waardig zijn. De kleurrijke inrichting en beleving halen wij in de gerechten terug door verse, kleurrijke producten te gebruiken.

BY AMI heeft, naast onze kaart, ook “shared dining“! Een heerlijk avondje genieten van een selectie gerechten van de kaart, prachtig geserveerd aan tafel zodat u makkelijk van alles kunt proeven.

Shared Dining

In de avond kan je ook terecht voor een borrel, drankje. Overdag doen wij het erg goed met de kleurrijke matcha koffie’s…