BY AMI team

Over BY AMI

BY AMI is een moderne urban bistro met Internationale allure gevestigd op de Wilhelminapier, tegenover het Luxor theater en een parkeergarage. Een perfecte locatie voorafgaand uw bezoek aan het theater! Geniet van de unieke moderne inrichting en maak kennis met onze internationale keuken met veel duurzame producten.

Ahmed Baglari had de wens al jaren in zijn hoofd maar mettertijd verbeterde het idee zich:

Kwaliteitsproducten die mooie #instagrammable gerechten opleveren

Ahmed Baglari

Net even anders dan anders. Ieder bord moet een foto op sociale media waard zijn. Duurzaamheid samen met maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO) zodat het restaurant bijdraagt aan een beter milieu zonder af te doen aan de kosten of de kwaliteit.

by ami 2023 big table and instawall unicorn

SEE YOU AT BY AMI

BY AMI staat voor duurzaamheid. Wij werken niet met gas, maar een Big Green Egg. Geen plastic rietjes maar papier. Fairtrade koffie en chocolade, bio wijnen die ook nog eens vegan zijn, kortom: eerlijke en verantwoorde top producten. Bij je bezoek aan ons draag je automatisch een stukje mee aan duurzaamheid en milieu! 

Onze menukaart is een internationale “Fusion” kaart met verrassende smaakcombinaties waar diverse streken en landen samenkomen. 

De chicken with injection of avocado is een #insta hit op Instagram. Zoals ook alle gerechten #instagrammable waardig zijn. De kleurrijke inrichting en beleving halen wij in de gerechten terug door verse, kleurrijke producten te gebruiken.

De hoogtepunten zijn natuurlijk de levensgrote InstaWalls in het restaurant van Jeroen van der Wier, echte “landmarks” inmiddels.

BY AMI heeft, naast onze kaart, ook “shared dining“! Een heerlijk avondje genieten met een selectie gerechten van de kaart, prachtig gepresenteerd aan tafel zodat u makkelijk van alles kunt proeven.

by ami high wine

Shared Dining

In de avond kan je ook gewoon terecht voor een borrel of een drankje. Overdag doen wij het erg goed met de kleurrijke matcha koffie’s… Zie ook onze Impressie pagina.

by ami 2023 instawall koalas

BY AMI – Urban Bistro in Rotterdam en den haag

Colourful food concept with an international allure! Lunch-brunch-dinner-group arrangements \o/ Fusion cuisine-Big Green Egg-Shared Dining \o/ High Tea-High Gin \o/ Waterside Terrace
Good VIBES Only!