Reserveren kan weer!

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om te reserveren voor een lunch of diner bij ons! We kunnen niet wáchten om jullie weer te kunnen begroeten, zonder handen schudden natuurlijk. Dat blijft helaas nog even zo.

LET OP!

Wij verwachten jullie binnen een half uur na het begin van een shift! Als je niet binnen 30 minuten na begin van een slot bent gearriveerd, vergeven we jouw reservering aan de wachtlijst.

Op maandag 1 juni gaan we weer open voor lunch, diner, high gin, high tea en borrel. Per tafel maximaal 4 personen. Tafels aan elkaar schuiven mag niet! De afstand blijft.

BY AMI nieuwe openingstijden
Reserveren verplicht voor lunch en diner of high arrangement

Reserveren wordt verplicht vanaf 1 juni en we gaan werken met shifts, zodat we zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid kunnen stellen weer met ons te komen genieten.

We willen je graag de hele BY AMI ervaring kunnen bieden, dat lukt niet in 45 minuten… Reserveer je met 3 personen om 17:00 uur voor diner, dan verwachten we jou ook tussen 17:00-17:30 uur en niet ergens rond 18:15 uur! Voor de 2e shift geldt hetzelfde: wees om 20:00 uur aanwezig anders vergeven we jouw tafel.

BY AMI