Home

BY AMI is een moderne urban bistro met Internationale allure gevestigd op de Wilhelminapier, tegenover het Luxor theater en een parkeergarage. Een perfecte locatie voorafgaand uw bezoek aan het theater! Geniet van de unieke moderne inrichting en maak kennis met onze internationale keuken met veel duurzame producten.

U kunt BY AMI terecht voor uw koffie, co-working area, borrel, zonnig terras met uitzicht over Katendrecht, lunch, diner, shared diner en onze “high” arrangementen. Tevens bieden bij groeps- en bedrijfsarrangementen aan.

SEE YOU AT BY AMI

BY AMI staat voor duurzaamheid. Wij werken niet met gas, maar met een Big Green Egg. Geen plastic rietjes maar papier. Fairtrade koffie en chocolade, bio wijnen, kortom: eerlijke en verantwoorde top producten. Bij je bezoek aan ons draag je automatisch een stukje mee aan duurzaamheid en milieu! 

Onze menukaart is een internationale “Fusion” kaart met verrassende smaakcombinaties waar diverse streken en landen samenkomen. 

De chicken with injection of avocado is een #insta hit op Instagram. Zoals ook alle gerechten #instagrammable waardig zijn. De kleurrijke inrichting en beleving halen wij in de gerechten terug door verse, kleurrijke producten te gebruiken.

Naast onze kaart is hebben wij ook “shared dining“! Een heerlijk avondje genieten van een selectie gerechten van de kaart, prachtig geserveerd aan tafel zodat u makkelijk van alles kunt proeven.

Shared Dining

In de avond kan je ook terecht voor een borrel, drankje. Overdag doen wij het erg goed met de kleurrijke matcha koffie’s…