by ami paasbrunch

Paasbrunch 2023

#BYAMI says; Op zoek naar de perfecte plek om samen met je partner te genieten van een romantische brunch tijdens de paasdagen? Zoek niet verder dan BY AMI, ons instagrammable restaurant aan het water in Rotterdam!

Ons prachtig gedecoreerde interieur heeft heldere en kleurrijke kunstwerken aan de muren, die de hele ruimte van vloer tot plafond bedekken. Jij en je partner worden meegenomen naar een wonderlijke fantasiewereld terwijl je geniet van onze culinaire Paasbrunch.

Verwen jezelf met onze zorgvuldig samengestelde menukaart met een heerlijke selectie aan gerechten. Geniet van vers geperste sinaasappelsap terwijl je knabbelt op kleine sandwiches gevuld met truffel-eiersalade, gerookte zalm, avocado en kalkoenham. Warm op met een kom van onze smaakvolle soep en geniet van de zoete smaken van onze versgebakken kaneelbroodjes.

En vergeet niet om ruimte over te laten voor ons signatuurgerecht – de Rolo cheesecake, een romige en decadente traktatie die elke zoetekauw zal bevredigen. Daarnaast kun je genieten van een selectie van heerlijke macarons als perfecte finishing touch van jouw Paasbrunch bij BY AMI.

Maak nu je reservering om je plekje bij BY AMI’s Paasbrunch veilig te stellen. We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen voor een onvergetelijke, relaxte en heerlijke brunch in ons instagrammable restaurant.

Alles mooi gepresenteerd zoals je van ons gewend bent op een etagère om samen te delen en van te snoepen.

  • Verse jus d’orange
  • Sandwiches truffel eiersalade en gerookte zalm 
  • Sandwich smashed avocado met kalkoenham 
  • Bospaddestoelen truffel soepje 
  • Cinnamon roll met witte chocolade saus 
  • Bourgondische draadjesvlees kroketten (rund) 
  • Diverse zoetigheden met o.a. Rolo cheesecake, macarons, amandelstaaf paaseitjes
  • Minimaal 24 uur van tevoren reserveren!

Kosten zijn € 32.50 p.p.

De brunch is een vaste samenstelling en niet verkrijgbaar in een vegan variant!

Glutenvrij is wél mogelijk, graag met je reservering in de opmerkingen vermelden!

BY AMI paasbrunch

Paasbrunch 2023 van BY AMI