Totaal vernieuwde menukaarten

Het is weer tijd voor een nieuwe kaart! Uiteraard blijven de bekende signatures, die je veel voorbij ziet komen, maar het wordt ook tijd voor wat vernieuwing. Dat betekend nieuwe gerechten en nòg meer genieten van kleuren uit verse producten.

  • by ami menu
  • by ami menu
  • by ami menuy
  • by ami menu

Vorige week hebben we al onze nieuwe frozen cocktail ingebracht de Frozen Pornstar Martini en damn, wat is deze goed ontvangen afgelopen weekend. Iedereen die ons bezocht wilde hem proeven! Dat is super nice! 🙂

Frozen Pornstar Martini

Wat gaat er allemaal komen in de nieuwe gerechten?
Uiteraard willen we een nieuwe signature dish brengen, BY AMI style

We komen met een nieuwe, overheerlijke cheesecake waarvan je, net als de Rolo cheesecake, zult smullen: de Pornstar cheesecake. Dit is een cheesecake met echte vanille en een sexy pornstar touch van passievrucht en limoen.

Bij de lunchkaart komt er een 2e smoothie bowl op de kaart bij: een Mango bowl die super lekker fris is én vegan met banaan, kokoswater en vers fruit. Ook komt er een heerlijke vegan salade van fèta kaas en falafel. De lijst wordt compleet met een vegan BY AMI compleet.

Al met al extra keuzes voor de vegans onder ons… Wat denk je van een vegan Bof kipburger met Cheddar kaas, truffelmayonaise en sweet potato fries! Yes, we gaan ook met zoete aardappel friet werken omdat er veel om gevraagd werd! So there you go…

Voor het diner krijgen we enkele nieuwe voorgerechten zoals een Bang bang crispy tuna pizza. Heerlijke verse tonijn tartaar op een crispy rijst cracker. Kip gyoza (Japanse dumplings) en Beef tataki zijn ook nieuwe voorgerechten. (Tataki is een bereidingswijze uit de Japanse keuken waarbij vlees of vis bijna rauw wordt opgediend.)

Als hoofdgerecht komt er een echt lekkere Indonesische vegan rendang van gele biet. En wat dacht je van eendenborst filet (magrêt) gegaard met een vanillestokje en zalmfilet gemarineerd in rode biet en citrus vruchten van de Big Green Egg BBQ.

Naast de Pornstar cheesecake komt er bij de desserts een Pink sensation. Een XL roze macaron met witte chocolade mousse en ruby ijs.

WIj zijn klaar voor de herfst/winter en kijken ernaar uit om iedereen te laten genieten met onze nieuwe gerechten. Bekijk al onze nieuwe menukaarten op deze site!