by ami 2023 instawall hummingbirds

High Gin

Bijzonder lekkere proeverij van drie verschillende typen gin. Geserveerd met bijpassende hapjes en bites van onze normale kaart.

Als je denkt: “Weg met High Tea: High Gin is véél leuker!”, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of misschien vraag je je af wat een High Gin is…?

high gin

High Gin lijkt op een High Tea, maar dan beter! Het is een ervaring waar jij en je vrienden/vriendinnen of familie nieuwe smaken ervaren die door onze bartenders samengesteld zijn. Ze maken hierbij gebruik van huisgemaakte siropen en experimenteren met verschillende smaakcombinaties.

Wat kun je verwachten…? Jullie krijgen drie drankjes per persoon.

Wat voor Gin’s gebruiken we?

Een van de drie zal een klassieke Gin & Tonic zijn met een twist of een extra smaakje.

De twee andere drankjes laten we als een verrassing komen. Een tipje van de sluier is dat we onze huisgemaakte siropen gebruiken voor de beste beleving en smaak, zodat je iets hebt om over te praten tijdens de High Gin.

Alle speciale High Gins zijn alleen verkrijgbaar als onderdeel van het High Gin arrangement en niet los.


Ben je een Gin liefhebber of kenner? Ja? Dan zien we je snel…!

De bites die we erbij serveren bestaan uit vis, vlees en vegetarisch zoals, carpaccio rolletjes met truffel mayonaise, nacho’s met avocado dip, wraps met zalm, geroosterde amandelen, pompoenhummus, truffel aioli, kalamata olijven, oesterzwam bitterballen, crunchy chicken, gepaneerde garnalen, diverse sausjes en vers afgebakken zuurdesembrood.

Prijs per persoon 49,50 euro
vanaf twee personen

BY AMI high gin